YATAĞAN`DA MEHMET SERDAR OĞLU RÜZGÂRI

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Yatağan’da Mehmet Serdaroğlu rüzgârı esiyor. Uzun yıllar sağ kanatta siyaset içinde bulunan bugünde Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Serdaroğlu ekibiyle birlikte gitmiş oldukları yerlerde ilginin en büyüğünü görüyor. Gitmiş oldukları köylerde vermiş olduğu vaatleri seçim bitmeden önce yerine getirdiği için çok sayıdaki seçmen bu memnuniyet karşısında oylarımızı DP Adayı Mehmet SERDAROĞLU’NA vereceğiz diye konuşuyorlar. Yatağan çarşı pazarında Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon ile birlikte Yatağan DP Belediye Başkan Adayı gövde gösterisi yapıp vatandaşlar tarafından alkışlandılar.

Mehmet Serhat SERDAROĞLU güçlü Belediye Meclis üyeleri genç, dinamik kadrosu ile birlikte esnaf ziyaretlerine gittiklerinde böylesine güçlü bir kadroya oy vermeyenlim de kime verelim diyenlerinde çoğunlukta olduğu görülüyor. Sokakta dolaşan Halkınoğlu, Serdaroğlu sözünde durduğunu köylülerin tüm isteklerini yerine getirdiği görüldü. Yatağan sokaklarında gezerken gerekse de geçtiğimiz günlerde şeçim ofisine gelen kalabalıktan da bir kez daha görmüş olduk.  

Gazetemize açıklamalarda bulunan Yatağan DP Belediye Başkan Adayı Mehmet Serdaroğlu: Yatağan’da bu tarihi seçimde kaderimize küsmeden tarihi yazarak bu seçimlerde 31 Mart akşamı halkın desteğiyle zafere ulaşacaklarına inancının tam olduğunu ifade ederken “ Ya yeni bir yol bulacağız, ya da yeni bir yol açacağız” diyerek “ Ne Cumhur İttifakı, ne de Millet İttifakı; Asıl olan Halkın ittifakıdır” diyerek zaferi özgür oylarıyla Yatağan halkı belirleyecektir. Buna da inancımız tamdır dedi.

 

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI